Maklumat Umum Mengenai Bingo Dalam Talian

talian

Sebelum anda mula bermain bingo dalam talian, pastikan anda memahami peraturan dewan bingo. Untuk melakukan ini, baca syarat di tapak dewan bingo. Apabila anda berjaya mendaftar di laman web bingo, anda akan melihat skrin untuk bermain bingo. Ini akan menjadi lakon layar untuk AS untuk 75 bola bingo atau layar untuk bermain bingo UK untuk 90 bola. Sekiranya permainan sedang dimainkan sekarang, anda harus menunggu hingga selesai, sebelum melangkah ke permainan berikutnya. Walau bagaimanapun, anda sudah boleh membeli kad tersebut. Harap perhatikan bahawa di layar permainan ada penghitung waktu yang menghitung waktu untuk memulai bingo permainan berikutnya. Jadi, pertama anda perlu membeli kad untuk permainan. Kad boleh dibeli untuk satu permainan. Anda boleh membeli kad untuk beberapa permainan seterusnya.

Di layar dewan bingo terdapat senarai permainan dan masa untuk memulakan permainan berikutnya. Pilih permainan dan beli  918kiss download tiket untuknya. Pada satu masa tertentu akan mula bermain bingo dan anda akan menunggu bola yang jatuh dalam permainan. Kad anda dapat dilihat di skrin gambaran keseluruhan atau di layar besar di tengah ruangan. Matlamat permainan: pada salah satu kad anda mesti memperoleh corak bingo yang ditunjukkan di skrin. Bola dalam permainan jatuh setiap beberapa saat sehingga satu pemain akan mencapai bingo. Sekiranya pemain melakukannya dalam jumlah bola yang ditentukan (dari Jackpot), dia akan memenangkan jackpot. Sekiranya skor jackpot melebihi masa – bingo tercapai, kemenangan pemain hanya akan menjadi hadiah. Selepas permainan, ada jeda. Permainan seterusnya dimulakan pada waktu tertentu. Waktu permainan seterusnya dipaparkan di skrin.

Kelebihan bingo dalam talian: tidak diragukan lagi, bingo langsung – ini bukan rombongan permainan yang tidak tergantikan: teriakan nombor oleh pemanggil bingo, gemerisik pembungkus gula-gula, mengiakan tetangga anda di telinga anda, getaran penanda pada kad dan laungan “Bingo” yang bertuah. Tetapi kami memberi jaminan bahawa bermain bingo di internet anda tidak akan mendapat keseronokan, malah merasakan beberapa kelebihan. Pertama, anda tidak boleh duduk di skrin komputer sambil menunggu bola. Beli tiket dan pergi minum teh. Program dewan bingo sendiri mencatatkan menjatuhkan bola di kad bingo anda. Kedua, anda mempunyai keupayaan untuk bermain permainan dewan bingo dalam talian yang lain secara serentak. Ini mungkin mesin slot dan poker video, rolet, dan permainan kad.

Ia bergantung pada permainan mini yang menyediakan perisian di bingo dewan ini. Ketiga, bahagian yang tidak terpisahkan dari permainan bingo interaktif – sembang. Ini membolehkan pemain berkomunikasi dengan pemilik laman web bingo dan pemain lain. Di ruang sembang mungkin ada permainan anda sendiri, yang dapat melengkapkan permainan bingo lain dengan hadiah atau penghargaan. Keempat, dalam bingo dalam talian anda boleh bermain di beberapa bilik. Ini membolehkan pemain mengambil bahagian dalam beberapa permainan dalam satu masa yang sama. Anda juga boleh bermain bingo untuk 75 bola dan bingo untuk 90 bola. Biasanya, dewan bingo tidak berhenti-henti. Setiap dewan bingo mempunyai nama tersendiri, dan mungkin juga mempunyai hadiah dan penghargaan tambahan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *