Pertemuan Keluarga Colts / Giants Manning

colts

Permainan NFL Sunday Night Football yang pertama adalah pertarungan menarik ketika Peyton menentang Eli dalam permainan perjumpaan keluarga Manning. Ini akan menandakan permainan pertama dalam sejarah NFL dengan saudara bermula pada quarterback. Tetapi ketika seseorang akhirnya jatuh kepada yang lain, cinta mereka mungkin akan hilang.

Di atas kertas, Peyton memiliki kelebihan yang luar biasa dengan 3 Gelaran AFC Selatan dan anugerah MVP belakang pada 2004  downlaod mega888 game on here !! dan 2005. Eli baru 23 permulaan kariernya, tetapi dia membawa Giants kembali ke playoff musim lalu untuk pertama kalinya dalam 3 tahun. Untuk media, permainan ini adalah Peyton vs. Eli, tetapi sebenarnya, ia adalah Colts vs Giants.

Kita semua mengingati kemenangan 13 permainan Indy yang luar biasa musim lalu dan pelanggaran tinggi oktan mereka, tetapi kita lupa bahawa Giants memperoleh mata kedua terbanyak dalam sejarah francais. New York mengembalikan kesemua 11 pemula dari pasukan playoff tahun lalu termasuk Tiki Barber, yang merupakan pembuat perbezaan musim lalu. The Colts akan mengetahui betapa berharganya Edgerrin James di lini belakang musim lalu kerana Dominic Rhodes dan Joseph Addai, yang diharapkan dapat berkongsi masa, masih harus membuktikan diri.

The Giants melakukan gerakan luar musim yang luar biasa di bahagian pertahanan bola sepak yang membawa LaVar Arrington, untuk bermain bersama Antonio Pierce yang kini sihat, serta pemain pertahanan Sam Madison, RW McQuarters, dan Will Demps. Arrington semestinya tidak menghadapi masalah dan saya mengharapkan dia kembali ke Pro Bowl. Wajah-wajah baru di lini belakang pertahanan akan terburu-buru ketika menentang Reggie Wayne dan Marvin Harrison. Dengan Pro Bowlers Strahan dan Umenyiora muncul, Giants seharusnya dapat memberi tekanan kepada Peyton Manning yang akan membantu pemain kedua.

The Colts mempunyai kelebihan pertahanan Pro Bowl di Dwight Freeney dan rakannya Robert Mathis, yang menamatkan musim 2005 dengan 11.5 karung dan 8 pukulan paksa. Eli akan terpaksa menghadapi tekanan yang sama di sudut malam Ahad. Yang mana quarterback yang mampu melakukan pekerjaan yang lebih baik untuk meningkatkan poket dapat terus menentukan keputusan permainan ini.

Kelebihan lapangan tuan rumah di New York dan hakikat bahawa mereka mengembalikan kesemua 11 pemain permulaan yang menyinggung itu bersuara dengan kuat. Wajah baru dalam pertahanan mungkin menjadi masalah pada awalnya kerana mereka harus menyesuaikan diri dengan sistem baru. Anda tidak banyak mengetahui tentang “D” Indy kerana kesalahan mereka begitu baik, tetapi mereka adalah unit yang kukuh. Kehilangan Edgerrin James boleh menjadi sangat penting.

Pada akhirnya, ini akan menjadi pertempuran yang menyerang. Kedua-dua pasukan mempunyai kesalahan besar dengan pemain permainan yang hebat. Penerima Indy sedikit lebih baik, tetapi New York mempunyai kelebihan. Saya telah membuat kerja rumah saya pada pertarungan marquee Sunday Night dan saya bersedia untuk memberikan persembahan hebat di pentas besar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *